logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Ісай Вайнфельд спроектував ресторан Four Seasons в Нью-Йорку

Розташований на 49-й вулиці, між Медісон і Парк Авеню в Нью-Йорку, перетворений Four Seasons демонструє не тільки нове меню і карту, але і вражаючий інтер’єр роботи Ісайя Вайнфельда. Це перший ресторанний проект іменитого бразильського архітектора в США.

У 2016 році ресторан був витіснений зі свого історичного місця в будівлі Seagram, спроектованому відомим модерністом Філіпом Джонсоном. Нинішній проект за новою адресою обійшовся в 30 млн доларів, включаючи приватні пожертвування від 250 000 до 1 мільйона від деяких постійних відвідувачів ресторану.

Багато  архітектор Ісай Вайнфельд свідомо створив як оммаж  раніше культовому закладу, вміло поєднуючи як класичні, так і сучасні штрихи. Ресторан на 110 місць займає два просторих поверха. Фойє оброблено мармуром, бар на 20 місць оточений сучасними стільцями, розробленими Едвардом Уормлі. Фіранки з видувних скляних намистин мерехтять, відбиваючи золоті вогні.

Коридор з латуні і вапняку веде до їдальні, в якій – підлоги з італійського терраццо, колони з нержавіючої сталі з дзеркальною обробкою з бронзи, стіни з дерева тика. Горіхові обідні столи доповнені стільцями, спроектованими Хорхе Залзупіним, і диванами по дизайну Вайнфельда. Світильники з латуні і акрилового скла Майкла Анастасіадіса світять над головою. На другому поверсі приватна їдальня на 120 місць обладнана відкритою кухнею.

Кухню очолює 30-річний Дієго Гарсіа, який працював в Le Bernardin і був виконавчим шеф-кухарем в Gloria in Hell’s Kitchen. За десерти відповідає кондитер Білл Йоссі, колишній шеф-кондитер Білого дому, а у винній карті розкішного закладу понад 1000 найменувань. Єдина проблема «Чотирьох сезонів» це, звичайно, в тому, щоб забронювати тут столик.

Підписуйтесь на новини
Будьте першими, хто отримає останні новини та ексклюзивний контент на свою пошту.
Підписатись
Ви зможете скасувати підписку в будь-який час.
close-link