logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Note Design Studio: еко-готель в Стокгольмі

В районі Solna Strand, розташованому на північному заході від центру Стокгольма, відкрився готель Grow Hotel. В основі концепції – сталий розвиток і інтер’єр від модної скандинавської дизайн-студії Note.

Grow Hotel – бізнес-готель під управлінням Time Hotel Group. Він є частиною Best Western Hotels & Resorts, однією з найбільших в світі готельних мереж, що включає більше 4000 готелів в більш ніж 80 країнах. Готель розташований в будівлі, спроектованому місцевим бюро 3XN Architects з незабутніми рельєфними «шевронами» на фасаді.

Постояльцям дев’ятіповерхового Grow Hotel пропонують 176 зручних номерів з вікнами від підлоги до стелі. З них 24 обладнані міні-кухнями – для тих, хто вирішив зупинитися на тривалий термін. Деякі з цих номерів також оснащені місткими відкидними ліжками для додаткових гостей на ніч.

Дизайнери Note створювали готель для людини, яка часто вирушає у відрядження – як правило, одна. «Ми уявили собі втомленого ділового мандрівника, який знаходиться в дорозі 150 днів в році, і то, як він виходить з таксі в« Арландо »з ручним багажем дощової листопадової ночі. Цей готель не повинен здаватися крутим або розкішним, він повинен змусити гостей відчути, що про них піклуються ».

Громадські просторм – лобі, лаундж-зона, бар і ресторан Norobata – задумані Note Design Studio як «затишна вітальня». Інтер’єр побудований на комбінації приємних на дотик стійких матеріалів і спокійною «підбадьорюючою» палітрою. Розділова стіна в барі – теракотова колекція Celosia по дизайну Патрісії Уркіоли для Mutina.

Norobata – це нова концепція ресторану, створена спеціально для Grow Hotel. Це скандинавський погляд на японський метод приготування їжі «робатаякі», при якому інгредієнти готуються при високих температурах на вугіллі з білого японського дуба. Весною 2019 року в дворі готелю відкриється велика відкрита тераса з вугільним грилем, а також з’явиться невеличкий сад, де будуть вирощувати продукти для власного використання готелю.

«З самого початку у нас були великі амбіції щодо ресторану, – каже Реши Чібба (Reshi Chibba), генеральний директор Grow Hotel. – Компанія Time Hotel Group хоче створити незабутні враження від готелю, і першокласні страви і напої тут – важлива складова ».

У номерах переважають нейтральні і світлі сірі, бежеві та сині тони, а в громадських місцях з’являються насичені теракотові відтінки, що створюють гостинну атмосферу.

Grow Hotel має екологічну сертифікацію і міжнародний знак еко-якості «Зелений ключ». Він означає, що готель проводить активну роботу по мінімізації впливу на навколишнє середовище за рахунок скорочення споживання енергії та води, використання відновлюваної електроенергії, закупівлі органічних продуктів.

Підписуйтесь на новини
Будьте першими, хто отримає останні новини та ексклюзивний контент на свою пошту.
Підписатись
Ви зможете скасувати підписку в будь-який час.
close-link