logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula

Bogdanova Bureau: лісовий будинок під Києвом

Ольга Богданова, Олег Матющенко і Олена Брянцева, студія Bogdanova Bureau (2B.group), оформили інтер’єр будинку площею 630 кв. метрів під Києвом для молодої сімейної пари і їх дітей. В основі проекту Good Life – ліс і місто, природа і технології.

Первісне планування будинку змінили – додали додаткові функціональні приміщення, але в той же час зберегли простір з подвійним освітленням і висоту стель. Головне приміщення в будинку –  вітальня з вікнами в підлогу і високими стелями. Величезний диван Minotti з нестандартною глибиною 1,8 метра став центром тяжіння, який вечорами збирає разом усіх членів сім’ї.

Кухню дизайнери розробили спеціально для цього проекту у співпраці з компанією Blanc Kitchen. Тепер модель запущена в серійне виробництво. Її особливість в робочій зоні, прихованої за допомогою підйомних механізмів. Всі функціональні елементи і побутова техніка вміщується на додаткових 35 см.

При переплануванні збільшилася кількість вбиралень: при вході для верхнього одягу, додаткова на другому поверсі, над топкової. Замість однієї зі спалень на першому поверсі з’явилася гардеробна для господині будинку: найпросторіша з тих, що коли-небудь проектували дизайнери – 32 кв. метра. Ще одна спальня перетворилася в дитячу для маленької дівчинки, появи якої якраз очікували замовники. Облаштували і гостьову кімнату – її добудували під колишню лоджією другого поверху.

На другому поверсі розташована хазяйська спальня з власною ванною кімнатою, невеликою шафою замість лоджії і чоловічим гардеробом. Щоб ванна стала світлішою і доброзичливою, в глухій стіні прорізали вікно – воно виходить в двохсвітну вітальню.

Поруч дитяча кімната для двох хлопчиків. Дизайнери зізнаються, що це одне з їхніх улюблених завдань, якому завжди приділяється додаткову увагу. Для відпочинку і активних ігор побудували «будиночки» і сходи. Спільно з брендом Thе O розробили малюнки, які прикрасили інтер’єр дитячої ванни.

Оскільки будинок розташований в лісі, в інтер’єр вирішили використовувати природні кольори і фактури, в першу чергу, масив деревини та шпон. Зробити простір світлішим допомагає велика кількість білого мармуру. Яскраві акценти розставили за допомогою текстилю та арт-об’єктів. Так, в передпокої гостей зустрічає зграйка хромованих птахів, виготовлених скульптором Олексієм Золотарьовим за ескізами авторів проекту. Світильник на сходах – робота Василя Грубляка.

Підписуйтесь на новини
Будьте першими, хто отримає останні новини та ексклюзивний контент на свою пошту.
Підписатись
Ви зможете скасувати підписку в будь-який час.
close-link